ACCESS BARS®

Az Access Consciosness® eszközei közül az első és és alapképzés az Access Bars®.

Emlékszel még arra, amikor teljesen laza voltál, törődést, és táplálást kaptál? Vagy már túl régen volt az, amikor gyógyítást, kedvességet kaptál a tested és lényed megítélése nélkül?

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit, ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, programokat, hiedelmeket, érzelmeket, beszilárdításokat, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területéről képes feloldani a korlátokat, amiket hajlandó vagy megváltoztatni!

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, agyalással, kikövetkeztetésekkel, ahelyett, hogy egyszerűen csak elfogadnál vagy befogadnál? Ha az életed nem olyan, amilyennek szeretnéd, akkor itt az idő tenni azért, hogy olyan legyen! Mindent megkaphatsz, amire vágysz (és még többet!), ha hajlandó vagy sokkal többet el- és befogadni, és talán egy kicsit kevesebbet buzgólkodni, kevesebbet agyalni! Azzal, hogy megtanulod és befogadod a Barst, megengeded magadnak azt, hogy kinyíljon a tér és megérkezhessen mindaz, amire vágysz, és még sok más is…

Az Access Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, pénzzel, szexszel és kapcsolatokkal, szorongással, stresszel és sok mással kapcsolatosakat. A bárok futtatása legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja.

A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Ha alkalmazni is akarod a módszert, nemcsak kipróbálni, akkor javaslom az 1 napos tanfolyamot.

Az Access Bars tanfolyam elvégzése után, használhatod a technikát a családtagjaidon, barátaidon és a klienseidnél. Bármilyen alternatív gyógyászati módszert alkalmazol is, a Bars támogathatja ezt, de önmagában is rendkívüli. Az Access Bars® önmagában egy rendkívül hatékony technika arra, hogy változásokat érj el testi és lelki szinten is.