Access Bars tanfolyam Budapesten

2020. február 29-én Budapesten

Az Access Consciousness® eszközei közül az első és alapképzés az Access Bars®.

Emlékszel még arra, amikor teljesen laza voltál, törődést, és táplálást kaptál? Vagy már túl régen volt az, amikor gyógyítást, kedvességet kaptál a tested és lényed megítélése nélkül? Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit, ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, programokat, hiedelmeket, érzelmeket, beszilárdításokat, amiket életek során eltároltál.

 

Itt az alkalom, hogy elengedj mindent! Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területéről képes feloldani a korlátokat, amiket hajlandó vagy megváltoztatni!

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, agyalással, kikövetkeztetésekkel, ahelyett, hogy egyszerűen csak elfogadnál vagy befogadnál? Ha az életed nem olyan, amilyennek szeretnéd, akkor itt az idő tenni azért, hogy olyan legyen! Mindent megkaphatsz, amire vágysz (és még többet!), ha hajlandó vagy sokkal többet el- és befogadni, és talán egy kicsit kevesebbet buzgólkodni, kevesebbet agyalni!

Azzal, hogy megtanulod és befogadod a Barst, megengeded magadnak azt, hogy kinyíljon a tér és megérkezhessen mindaz, amire vágysz, és még sok más is… Az Access Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, pénzzel, szexszel és kapcsolatokkal, szorongással, stresszel és sok mással kapcsolatosakat. A bárok futtatása legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

 

Az Access Bars® tanfolyam elvégzése után, használhatod a technikát a családtagjaidon, barátaidon, de terapeutaként is a klienseidnél. Bármilyen alternatív gyógyászati módszert alkalmazol is, a Bars támogathatja ezt, de önmagában is rendkívüli. Az Access Bars önmagában egy rendkívül hatékony technika arra, hogy változásokat érj el testi és lelki szinten is. Ha megszólított az energia, akkor várlak szeretettel!

 

„Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva áramlik felém”

 

Talán most van itt az idő?  Hozzájárulás: 63 000 Ft hivatalos ár, A tanfolyamot végző felnőtt 15 év alatti gyermeke számára ingyenes a képzés. 15-18 éves korig a díj 50%. Ismétlőknek 50%

A képzést tartja: 

Nyiri Helga Access Bars® Facilitator

Telefon: 06 30 32 22 410

 

Időpont: 2020. február 29-én      9 – 16 óráig

Helyszín: 1027 Budapest, Margit krt. 58. 18-as csengő, első emelet, SzemlÉletváltás

Következő időpont hamarosan.>>>