Access Testkezelések

Mi lenne, ha a tested lenne az iránytű és vezető az élet titkaihoz, misztériumaihoz és varázslatához?

Az Access Testkezeléseit Gary Douglas és Dr. Dain Heer hozták létre.

Ezek olyan energetikai testkezelések, amik kikulcsolják a feszültséget, ellenállást, betegséget a testből, az által, hogy átváltoztatják az energiát dinamikusan.

Sok olyan estet ismerünk, ahol a testkezelések drámai változásokat hoztak. Általában véve igaz, hogy a kezelések alatt és után a test pihent állapotban van. Sokan mesélik, hogy a kezelések után megkönnyebbülnek, megszűnnek krónikus és akkut problémák. Ahogyan a test változik, úgy változnak a különböző életterületek is. Javulnak az emberi kapcsolatok, megoldódnak a hivatással, pénzzel kapcsolatos életterületek is. A testkezelések nemcsak a test állapotát javítják hát, hanem kihatnak életünk külömböző területére is.

Az Access testkezeléseket  arra találták ki, hogy párbeszédet nyisson és egységhez vezessen a testeddel, ami lehetővé teszi, hogy élvezd a tested, ahelyett, hogy küzdenél és visszaélnél vele. Ahogy kezdesz változtatni azon, ahogy a testedhez viszonyulsz, megváltoztatod azt is, ahogy mindenhez viszonyulsz az életben.

Ebben a testben élsz itt és most, hajlandó lennél kapcsolódni vele? Hajlandó lennél nyitott és éber lenni arra, hogy mi a jó neki? Hajlandó lennél tenni azért, hogy jól érezd magad ebben a testben?

Az Access 59 testkezelést használom jelenleg. Nincs olyan terület, amire ne lennének jótékony hatással.

Ha éppen van valamilyen testi panaszod, tüneted van, akkor lépj velem kapcsolatba és változtassunk ezeken közösen!

Ha csak úgy érzed, hogy kellene valami a testednek, ami pihenteti, regenerálja, fiatalítja, akkor is várlak szeretettel!

A test az első számú otthonunk. Figyeljünk rá! Tápláljuk egészségesen és regeneráljuk rendszeresen!

Ha úgy érzed, kipróbálnád, ne habozz! A Programok menü alatt találod az aktuális test tanfolyamokat.