Istennői elvonulás

Női Együttlét Köre – Istennői elvonulás

Az alkalom célja, hogy időről időre összejöjjünk Nők, és együtt teremtsünk valami olyat, amit külön-külön nem tudunk.

Nagyon szeretem a női elvonulásokat vezetni. Leírhatatlan élmények, gyógyulások, csodák történnek velünk…

A női csoportok ereje varázslatos.
Mi már ismerjük ezt az erőt, varázslatot, hiszen havonta egyszer összejövünk és együtt teremtünk a NEK-Női Együttlét Köre alkalmain.

Amikor 3 napra elvonulunk, azt azért tesszük, hogy mélyebbre megyünk ezzel az energiával.
Azzal indulunk, hogy mi az, amit együtt teremthetünk és külön-külön nem?

 

Ezen az elvonuláson sok-sok gyakorlattal szedjük szét a beragadt mintákat, majd hozzuk le az újat. Megnézzük a generációs blokkokat, az eddigi tapasztalásokat, beszilárdított sebeket. Sok mindennel dolgozunk, több szinten. Ehhez kell nekünk ez a környezet, ahol szinte megállt az idő. Ehhez kell az, hogy kilépjünk a hétköznapok nyüzsgéséből, kilépjünk picit a szerepekből és csak magunkra figyelve megváltoztassuk mindazt, ami már nehéz.

Semmilyen előképzettség nem szükséges. Amit kérek, a szándék a szívedben, hogy megengedd magadnak a változást. A nyitott szíved és az a szándék, hogy készen vagy arra, hogy igazán megváltoztasd a beragadásokat.
Azt szoktam mondani, ha semmit sem csinálnánk, csak összejönnénk és beszélgetnénk egymásra figyelve, már gyógyultabban és újjá születve mennénk haza. Aki már volt velem Női Együttlét Körén tudja, hogy azért igen izgalmas együttlétek ezek, ahol sokszor megmagyarázhatatlan és felfoghatatlan csodákat tapasztalunk…

A csoport ereje hatalmas lehetőséget ad Neked arra, hogy varázsolj valami újat. Minden támogatás és hozzájárulás adott ehhez.

Mit hozz magaddal?

Gyere nyitott szívvel. Kényelmes az időjárásnak megfelelő öltözéket. 1 db polifomot, mert szoktunk reggel jógázni, és vannak gyakorlatok is :-).

 

 

Találkozunk:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 

Program:
Érkezés 2020. június 11-én 10 órakor.

Délelőtt hangolódunk… délben ebédelünk. Délután megyünk tovább a gyakorlatokkal.

Péntek a fő nap, ezen a napon lesz a tréning csúcspontja. Igazán erőteljes és komfortzónából kiemelő energiákkal megyünk…

Finom vacsora, beszélgetés kötetlenül.

Szombaton emeljük az egész energia ívét. Közös ebéd és levezető gyakorlatok és tisztítások. 14-15 óra között indulunk haza.

 

Az elvonulás díja tartalmazza a szállást, az étkezéseket, az elvonulásra összeállított tréninget. Az italfogyasztást és az utazás költségét nem foglalja magában.

 

Bármilyen kérdés merül fel Benned, írj kérlek!

A csoport száma limitált, ezért kérem szépen a mielőbbi jelentkezést!

 

Az elvonulás díja: 85 000 Ft.

A helyed biztosítása 10 000 Ft befizetésével történik:  >>>>EZEN A LINKEN

 

Szeretettel várlak!

Helga