Válaszd az újat!

Válaszd bátran!

Légy türelmes!

Hihetetlen örömmel és lelkesedéssel szeretem tartani a tanfolyamokat. Az Univerzum nagy rendező és ez is mindig lenyűgöz. Lenyűgöz, ahogy összerendez egy csoportot… Lenyűgöznek a pillanatok, amikor látom, érzékelem, hogy most valami végérvényesen megváltozott, begyógyult és életre kelt újra.

Két technikát, két irányzatot használok, és néhányat, amire nincs definíció. Az egyik a Theta Healing, a másik az Access Conciousness. Mindkettőt szeretem és használom és tanítom is.

Abban hiszek, hogy mi teremtjük a valóságunkat.

Ehhez kértem eszközöket, és kaptam. Mindkét technika varázslatos, beemel abba az önvalói minőségbe, aki Te valójában vagy. Beemel, ha választod…

Azt vettem észre, hogy könnyült a tér. Igaz, rengeteg önmunkán vagyok túl és vagyunk túl azokkal a humanoidokkal, akikkel ezt választottuk valójában. Ez pedig azt jelenti, hogy egyre többen engedik meg maguknak azt az érzékelést, hogy milyen is az, amikor mersz önmagad lenni.

Mondom mindig, hogy az igazi tanfolyam, akkor kezdődik, amikor papírforma szerint befejezzük az adott kurzust. Most éppen egy 3 napos Theta Healing haladó után vagyunk és meglehetősen erőteljes energiákban. De most indul a haladó igazán…

A Theta Healing nekem gyökerestől változtatta meg a valóságomat, és a családomét is. Használjuk minden nap, hiszen ebben élünk. Nem lehet ebből kiszállni, mert ez egy életforma, ha úgy tetszik. Akik ismerik és valóban thetások, tudják mit jelent ez. Tudatosan teremteni, a testet meggyógyítani, regenerálni, kilépni a mártír és áldozat energiákból, letenni régi mintákat. Kilépni a szülőktől tanult és beszilárdított minőségekből és választjuk a könnyedséget és örömöt valóban.

Szokták kérdezni tőlem, hogy én naponta csinálok valamit? Vagy nekem már annyira jó?

Igen, tudatosan működöm.

És igen, vannak megakadások nálam is, persze. Hullámvasút is van olykor… De bármi is jön fel, bármi is jön el az életemben tudom, hogy én hívtam meg. A kérdés csupán, hogy szolgál ez engem? Mi a jó benne?

Ránézek és megváltoztatom. Ennyi? Ennyi.

Amikor ez az energia beindul, akkor felfordulhat az életed. Ezt mindig elmondom. De itt jön az, légy türelmes magaddal! És mindenképpen menj az energiával. Sosem az a cél, hogy felrúgj mindent. Nem, nem. A cél az, hogy változtass olyan területeken, amiket eddig megfelelésből tettél, kishitűségből tettél, áldozatként tettél stb.

Amikor ez az energia megérint, lehet sokkoló. Hozhat fel dühöt, hogy mi a csudáért vagyok ott, ahol vagyok? Hozhat fel mélyben elrejtett és elnyomott indulatokat, amik most tudnak igazán felbukkanni. Hozhat fel sok-sok generációs fájdalmat, hozhat türelmetlenséget, kétségbeesést.

Tisztánlátást hoz. Ez elsőre kemény.

De ez teljesen helyén van ilyenkor, mert ez a változás előszobája. Vagy mondjuk a tanfolyam az előszoba, és ez már a nappali. A kérdés, a nappaliból kilépsz-e a teraszra, a kertbe, a világba? Vagy megállsz?

Arra biztatlak, sose add fel, sose állj meg, menj, menj!

Amikor magadat választod, az Univerzum ezerszeresen támogat, és azok is, aki igazán szeretnek.

És mennek Veled a többiek, ne aggódj! Mennek. Lehet nem mindenki. Azok, akik visszahúztak eddig, eltűnnek ám. Ezt is mondom mindig. Megtapasztalni mégis nehéz néha… Meg lehet szokni, mert mindig érkeznek úja pajtások. Akik viszont kedvesebbek, támogatnak, hozzád adnak, nem elvesznek.

Ami leggyakrabban előfordul ilyenkor, hogy felismered az a hivatás, az csak munka. Ez is ok. Elsőre ez is sokkoló, hogy a szép pozíció és a sok pénz, már nem olyan tutti.

Ilyenkor állj meg, és engedd meg ezt az érzékelést letisztulni. Engedd fel és el a feljött haragot. Semmit sem csináltál rosszul, csak azt tetted, amire tanítottak.

Ez a pont mindig sorsfordító. Szeretem.

Itt nagyon fontos, hogy megértsd: ez így volt jó.

Ezek után három dolog szokott történni. Vagy megállsz, mert a biztonságos megszokott és uralható langyos víz még jó lesz egy darabig vagy még jó sokáig… Vagy amikor ez az energia annyira húz, akkor felállsz és bezárod az összes régi ajtót és kinyitsz ezer újat egyetlen mozdulattal(ez igazi kihívás).

Vagy tudatos és éber működéssel megállsz, ránézel a valóságodra és megérted, mit történt, miért történt és elismered az egész múltad. Majd választod a tisztán érzékelésed valódi pillanatát, és választod valóban az ismeretlen újat.

És elindulsz.

Már nem állsz meg, de tudod és ismered a türelmet, a megkövetelést. Megköveteled magadtól, hogy menj, mindig akkor és akkorát lépsz, ami nem állítja a feje tetejére úgy a valóságod, hogy kétségbe ess. Menni fogsz, és támogatókat találsz, valahogy az Univerzum lesz a legjobb barátod és a teremtés energiája. Játszani kezdesz, küzdés helyett.

Áttáncolsz az életeden a harc helyett. Nevetni fogsz, a mogorvaság helyett. Elismered magad, és a szépségedet. Kilépsz a versenyből, mert tudod, egyedi vagy. Élni kezdesz, nem túl élni.

És ekkor már tudod biztosan: sosem fogod feladni, sosem hátrálsz meg, és sosem szállsz ki. Menni fogsz, megállíthatatlanul. Menni.

A hála minden sejtedben táncot jár, és Te jelen vagy. Végre jelen vagy.

Erős vagy, de nem agresszív. Erős vagy, de nem pusztító. Erős vagy, de nem vagy zsarnok. Erődben vagy és ez erőt ad másoknak is.

Kérlek, tedd meg magadért az első lépést! A többi lépés már jönni fog. Ne keress kibúvót, alibiket, hogy se pénzed, se időd… Ne keress kibúvókat, kérj és adatik!

Kérd az Univerzumot, a Teremtőt, az Istent, kérd és adatik! Jönni fog minden, még az is lehet, hogy nem úgy, ahogy kéred, de itt lesz.

Kérj, kérj bátran és kérj nagyot!

Válj cselekvővé! Légy türelmes! És soha ne add fel!

error

Kövesd az írásaimat és oszd meg őket, ha tetszett!