ACCESS FACELIFT®

ENERGETIKAI RÁNCTALANÍTÁS, ALAKFORMÁLÁS

Lehetséges, hogy fiatalabbnak érezd magad és fiatalabbnak nézz ki injekciók, műtétek vagy egyéb traumatikus beavatkozások nélkül?

Az Access Consciousness Energetikai Facelift® kezelése egy csodálatos eljárás, ami visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást ér el az egész test területén is, mindezt könnyed és pihentető módon. 
A dekoltázson, arcon és fejen, kézrátétellel végzett technika, amely a test egészségére és vitalitására is hatással van, hihetetlen finomsággal hoz változásokat. Közel 60 féle különböző energiát használunk, melyek között szerepel az MTVSS energia is, mely önmagában is hatalmas hozzájárulás a testnek. Csodálatos eszköz, mely átstrukturálja a bőrt, formálja az alakot, eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait. Fiatalít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet. Hatással van a gondolkodásodra is.

Már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás, tartós eredmény 5-10 kezeléssel érhető el.

A Facelift® kezelés nemcsak a testre hat, hanem kisimítja a múltat is. Gary M. Douglas szerint, aki az Access Conciousness®  alapítója, minden, amit a múltban megéltünk és beszilárdítottunk, ráncok formájában jelenik meg az arcunkon és a dekoltázson. Amikor a Faceliftet®  alkalmazzuk, sokszor előfordulhat az is, hogy a test felett dolgozunk,  és szinte alig érintjük azt. Személy szerint, nekem az egyik kedvencem, szinte újjá varázsol engem ez az energia.