Párkapcsolati tréning

2 napos párkapcsolati tréning

Emberi kapcsolatink között a párkapcsolat az egyik legizgalmasabb.
Gyerekként megismerjük a szüleink mintáját. Attól függően, hogy ezt milyennek láttuk, mit éltünk meg velük, alakítjuk felnőtt korban a saját kapcsolatainkat.
Az emberi működésünk egy része tudatos, a másikat a tudatalatti programjaink határozzák meg. Általában a tudattalanban rögzült programjainkat nem ismerjük. Attól még ezek teremtik a valóságunkat. „Én sosem leszek olyan, mint….”- és már olyan is vagy. Lecseréljük a szülői mintákat, ha korlátoznak.

Ennek a párkapcsolati tréningnek az egyik igazi esszenciája abban rejlik, hogy megfejtjük, a családi mintádat és a hozzá kapcsolt hitrendszereket, programokat. Megnézzük az eddigi kapcsolataidat is, és mindazt, ami ezekben történt. 

Sok-sok gyakorlattal dolgozunk. Hiszen nagyon fontos, hogy a régi sérelmek felszínre kerüljenek, és meggyógyuljanak. Meggyőződésem, hogy elméleti síkon nem elég takarítani, rendet tenni.
Intenzív tréning, és rendkívül hatékony.

Minden kapcsolatra igaz, hogy hullámzik. A kérdés csupán az mennyire és mennyi ideig tart a hullám alsó része? Minden kapcsolat változik. A kérdés milyen a Te kapcsolatod iránya éppen most?

 

Jövök a párkapcsolati tréningre!

 

Kinek ajánlom a párkapcsolati tréninget?

Pároknak, aki megrekedtek egymással, megakadt a kapcsolatuk (akár együtt, akár külön szeretnétek továbblépni).
Pároknak, akik szeretnék, ha még jobb lenne a kapcsolatuk.
Neked, ha éppen most nincs párod, de szeretnél.
Neked, ha elengedésben vagy.

A tréning 2 napos.
A tréning díja 60 000 Ft/fő

Jelentkezz bátran, hogy meggyógyuljon a múlt és örömteli legyen a jelen és jövő!

Jövök a párkapcsolati tréningre!