Dühkezelés tréning

Egy nap, amikor lehetsz igazán dühös

Az egyik kedvenc témám az önmunkában és a terápiákon a dühkezelés.

Ezt a tréninget azért hoztam létre, mert saját tapasztalatból tudom, mennyire alattomosan tud bennünk munkálkodni a ki nem oldott düh.

Már egészen kis korban találkozunk ezzel az energiával. Amikor valami nem úgy történik, ahogy szeretnénk, dühösek leszünk. A kérdés csak az, meg tudjuk-e élni valóban a dühöt? Azt mondom, hogy gyerekként még igen. Aztán hamar megtanuljuk, mert megtanítják nekünk, hogy nincs helye a dühnek.
Már kis iskolás korban megfigyelhető a düh elfojtásának megannyi tünete a viselkedésünkben.

Bizonyára voltál már dühös…

Akkor tudod azt is, mekkora ereje van a dühnek.
Amikor ezt nem tudod a helyén kezelni, vagy nem jól kezeled, akkor az bent ragad a testben és sajnálatos módon, megkezdi romboló munkáját.

Ezen a tréningen feltérképezzük a Benned rejlő dühöt. Megkeressük az élethelyzeteket, személyeket, akikhez kötöd ezt az energiát. Természetesen oka van annak, amikor ezt „tárolod.”

 

Jövök a DÜHkezelés tréningre!

 

Aztán jön a kedvenc részem: felhozzuk és gyakorlatokkal, melyek meglehetősen intenzívek, kiengedjük a dühödet. Ez nem mindig kellemes, elsőre. Utána viszont annál inkább.

A dühkezelési tréning során megtanuljuk kezelni a dühöt, hogy a jövőben könnyebb legyen a létezésed.

Ha megszólított az energia, akkor szeretettel várlak!

Figyelem! A tréning elképzelhetetlen változásokat indíthat be az életedbe! Lesz olyan része, ami egy cseppet sem lesz kellemes. Olyan dolgokat tanulhatsz magadról, amiket eddig elképzelni sem tudtál.

Szóval, ha készen állsz, akkor ne habozz, jelentkezz most!
A tréning díja: 35 000 Ft

 

Jövök a DÜHkezelés tréningre!