Női Együttlét Köre

Amikor nők összejönnek és egymásra figyelnek, valami olyan támogatás születik, valami olyan erő, ami nem fogható máshoz.
Hiszek abban, hogy lehet verseny nélkül, egymást támogatva megélni a nőiségünket.
Hiszem azt is, hogy szükség van arra, hogy időnként megálljunk, összejöjjünk és együtt legyünk.

Én magam hosszú utat jártam be a nőiségemben. Fiatal lányként rengeteg fiú baráttal, inkább voltam vagány, mint nőies. Rendkívül ügyesen tudtam a számomra elérhetetlen fiúkba bele szeretni, majd értetlenül állni és azt kérdezni: mi a baj velem?

Innen nézve, semmi baj sem volt. Csupán magammal, a nővel nem tudtam mit kezdeni. Vékonyka alkatom miatt és ó lábaim miatt sokat csúfoltak. Nehéz volt megbarátkozni magammal. 30-as éveimben jártam már bőven, amikor megelégeltem azt, hogy mindenki szebb volt nálam.

Legalábbis akkor ezt hittem…
Vöröses szőke hajamat és a rengeteg szeplőimet az arcomon, korai éveimben utáltam. Ma ezek a védjegyeim és imádom minden egyes részletét a testemnek. Volt munka benne, de talán éppen ezért és mert sok-sok fájdalom és csalódás után tudtam csak megérkezni a mai ragyogásomba, szeretek nőkkel dolgozni.

Imádom azt, hogy ennyire sok félék vagyunk, hogy ennyire egyediek és külön-külön szépek. A szép alatt nem az optikai és totálisan szubjektív szépet értem, hanem az energiát, amit nekem a szépséget jelenti.
Imádom azt, hogy a női test egy befogadó test, és ahogyan én meg tudtam tanulni a befogadás örömét, örömmel adom tovább ennek a titkait, hogy minden nő az a varázslatos Istennő lehessen, aki valójában.

Havonta tartunk női együttlét körét.

Vannak havi alkalmak, amikor összejövünk és a csoportenergiából felbukkanó aktuális témákkal dolgozunk, játékosan, könnyedén. Csodálatos oldásokat és változásokat tapasztalhatunk meg együtt, ami túlmutat az egyéni célokon. Hiszen a csoport ereje hatalmas. Számomra rendkívüli csoda az, hogy ilyen alkalmakat vezethetek és részese lehetek ezeknek a transzformációknak.

Vannak több napos elvonulások, ahol a világtól visszahúzódva, befelé figyelve gyógyulunk, teremtünk, nevetünk és sírunk. Ezek az alkalmak rendkívüliek. Itt igazi testvéri szeretet van, támogatás és közös teremtés. Azzal a kérdéssel megyünk: mi az, amit együtt tudunk teremteni, de külön-külön nem? És ez olyan erővel nyitja meg a teret, amit elképzelni sem tudunk.

Minden egyes női alkalom tánccal ér véget.

A tánc nekem az, ami a testből is kiengedi mindazt, amit bezártunk az érzéseinken keresztül. Elengedni a testbe zárt fájdalmakat, elfojtásokat, szomorúságot olyan, mint amikor újjá születünk. A legvégső fázis az örömtánc fázisa. Leírhatatlan.

Ünnepelni magad a legszentebb és legfelemelőbb energia a nőiségünkben. Budapesten és Szekszárdon működünk nagy lelkesedéssel.

Erre invitállak szeretettel!

Nyiri Helga

 

 

Kattints ide a program kiválasztásához