Access Bars kezelés:

 

ACCESS BARS®

Az Access Consciosness® eszközei közül az első és és alapképzés az Access Bars®.

Emlékszel még arra, amikor teljesen laza voltál, törődést, és táplálást kaptál? Vagy már túl régen volt az, amikor gyógyítást, kedvességet kaptál a tested és lényed megítélése nélkül?

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit, ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, programokat, hiedelmeket, érzelmeket, beszilárdításokat, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területéről képes feloldani a korlátokat, amiket hajlandó vagy megváltoztatni!

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, agyalással, kikövetkeztetésekkel, ahelyett, hogy egyszerűen csak elfogadnál vagy befogadnál? Ha az életed nem olyan, amilyennek szeretnéd, akkor itt az idő tenni azért, hogy olyan legyen! Mindent megkaphatsz, amire vágysz (és még többet!), ha hajlandó vagy sokkal többet el- és befogadni, és talán egy kicsit kevesebbet buzgólkodni, kevesebbet agyalni! Azzal, hogy megtanulod és befogadod a Barst, megengeded magadnak azt, hogy kinyíljon a tér és megérkezhessen mindaz, amire vágysz, és még sok más is…

Az Access Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, pénzzel, szexszel és kapcsolatokkal, szorongással, stresszel és sok mással kapcsolatosakat. A bárok futtatása legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja.

A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Ha alkalmazni is akarod a módszert, nemcsak kipróbálni, akkor javaslom az 1 napos tanfolyamot.

Az Access Bars tanfolyam elvégzése után, használhatod a technikát a családtagjaidon, barátaidon és a klienseidnél. Bármilyen alternatív gyógyászati módszert alkalmazol is, a Bars támogathatja ezt, de önmagában is rendkívüli. Az Access Bars® önmagában egy rendkívül hatékony technika arra, hogy változásokat érj el testi és lelki szinten is.

  

 

Access Facelift kezelés:

ACCESS FACELIFT®

ENERGETIKAI RÁNCTALANÍTÁS, ALAKFORMÁLÁS

Lehetséges, hogy fiatalabbnak érezd magad és fiatalabbnak nézz ki injekciók, műtétek vagy egyéb traumatikus beavatkozások nélkül?

Az Access Consciousness Energetikai Facelift® kezelése egy csodálatos eljárás, ami visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást ér el az egész test területén is, mindezt könnyed és pihentető módon. 
A dekoltázson, arcon és fejen, kézrátétellel végzett technika, amely a test egészségére és vitalitására is hatással van, hihetetlen finomsággal hoz változásokat. Közel 60 féle különböző energiát használunk, melyek között szerepel az MTVSS energia is, mely önmagában is hatalmas hozzájárulás a testnek. Csodálatos eszköz, mely átstrukturálja a bőrt, formálja az alakot, eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait. Fiatalít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet. Hatással van a gondolkodásodra is.

Már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás, tartós eredmény 5-10 kezeléssel érhető el.

A Facelift® kezelés nemcsak a testre hat, hanem kisimítja a múltat is. Gary M. Douglas szerint, aki az Access Conciousness®  alapítója, minden, amit a múltban megéltünk és beszilárdítottunk, ráncok formájában jelenik meg az arcunkon és a dekoltázson. Amikor a Faceliftet®  alkalmazzuk, sokszor előfordulhat az is, hogy a test felett dolgozunk,  és szinte alig érintjük azt. Személy szerint, nekem az egyik kedvencem, szinte újjá varázsol engem ez az energia.

 

 

 

Access Testkezelés tanfolyamok:

Több, mint 60 testkezelést használunk az Accessben. Ezek közül a legnépszerűbbek:

Zsírsejtek eltörlése testtanfolyam

Látás helyreállítása testtanfolyam

MTVSS testtanfolyam (Immunrendszer erősítés, testregenerálás)

Az öregedés és korosodás visszafordítása testtanfolyam

 

Az üzlet öröme workhop-Simone Milasas tréningje alapján

Ez a 3 órás workshop igazi kaland. Simone alap mottója:

Mi van, ha az üzlet az élet kalandja?

A következő worshop: