„Az életed nem Rólad szól. Az életed azokról szól, akiket megérintesz és arról, ahogyan megérinted őket.” (Neale Walsch)

Amikor ezt megérted, minden amire vágytál, egyszerűen megjelenik az életedben. Mindannyian szolgálni jövünk ide.

Mi a Te szolgálatod itt most?

Mindannyian ismerjük azt, hogyan kell, kellene élni. Születésünk előtt kiválasztjuk a családot, ahol a leginkább megtanulhatjuk, megfejlődhetjük azt az utat, amire jöttünk.

Tanulunk Anyától és Apától. Megtanuljuk, hogyan kell viselkedni a családban, a világban. Óvoda-és iskolarendszerek korlátoznak minket és mi ügyesen megtanulunk mindent.

Felnövünk és egyszer lesz egy pillanat, amikor kíváncsi leszel igazán, hogy ez valóban csak ennyi?

Valóban csak annyi lenne, hogy befutunk az idővonalán egy utat, és egyszer csak azt vesszük észre, hogy megöregedtünk és hamarosan vége?

Tudod mi a Te szolgálatod?

Biztos, hogy nem. Mindenkinek, Neked is van egy célod, amiért jöttél, ami a szolgálat. És ezt tudnod kell. Mi a Te szolgálatod?

Amikor ebből az energiatérből éled az életed, akkor valóban megtörténik az, hogy minden megjelenik az életedbe. Egyszerűen besétál az élet az ajtón. Hiszen az ajtót azzal nyitottad ki, hogy megértetted: nem Rólad szól az életed. Nem Rólad szól. Az életed azokról szól, akiket megérintesz és arról, ahogy megérinted őket…

Ez a titok.

Ez a kulcs ahhoz, amire valóban vágysz.

Hangolódj rá erre és nézz rá így az életedre. Ott vagy már a szolgálatban?

Mi a Te szolgálatod?

error

Kövesd az írásaimat és oszd meg őket, ha tetszett!