Egy ideje észrevettem valami furcsát, többet várok magamtól. Marketingesek tanácsára figyelnem kell a hasonló tevékenységet végzőket.

Tudatos működésben vagyok évek óta. Néhány hete, pár hónapja, megjelent bennem egy érzés, többet várok magamtól. Elővettem a dédelgetett nagy álmaimat, de valahol mégsem tudtam hinni bennük igazán. Tudatosan vettem részt kihívásokban, tudatosan dolgozom hónapok óta minden nap a jövőm teremtésén, de mégis megtorpantam időnként. Rám soha nem volt jellemző, hogy hasonlítsam vagy mérjen magam másokhoz. Kollégákhoz, hasonló területen tevékenykedőkhöz, de az elmúlt hónapokban bele csúsztam ebbe az energiába, és az elkezdett lehúzni. Egyik oka ennek az, hogy pár hónapja fókuszba kerültek a közösségi média felületeim. Szakmailag másképp kezeljük ezeket. Az online média szakemberek egyik felhívása, hogy figyeld a versenytársakat (kifejezetten az én hivatásomban ennek szerintem nincs helye), de elkezdtem figyelni.

Valahogy ma délelőtt volt időm igazán a mélyére menni, azzal a kérdéssel, amit az Istenek tettem föl: mit rontok el? Miért kezdem magam kevesebbnek érezni most?

Most nem szereztem új oklevelet, kb. fél éve nem végeztem új képzést, hiszen egyébként folyamatosan képzem magam.  Elkezdtem magam összehúzni, miközben sok – sok embernek segítek naponta. Imádom, amit csinálok, egyéni kezelések, tanfolyamok, elvonulások, workshopok, de valami hiány volt bennem. Valami hiányozni kezdett és rájöttem: a viszonyítás, a hasonlítgatás, elvette az erőmet és elkezdte összenyomni azt a csodát, aki valójában vagyok.  Ma délelőtt egy meditációban a Teremtővel beszélgetve megkaptam a választ és megértettem, hogy milyen könnyű bele kerülni abba az energiába, amikor másokhoz viszonyítva magad, elkezdesz összemenni.

Az a helyzet, hogy erre tanítanak rá minket kicsi korunktól. Na, ki a legjobb?

Már óvodában kezdődik, és az iskolák csak ráerősítenek erre. Olyan jól sikerült ez a program általában, hogy teljesen természetessé válik. Ez lesz a természetes működés: a legjobbnak lenni. És minden pillanatban, a mikor esetleg nem Te vagy a legjobb, rosszá teszed magad. Általában éber vagyok erre, hiszen mindent szenvedélyből, szívből csinálok?.

Hálás vagyok ezért az éberségért.

kihez hasonlítod magad

Rájöttem arra is, hogy nem kell, nem kellenek mindig technikák ahhoz, hogy kiálljak és mondjam, amit születésem óta mondok, mindig minden fórumon, hogy az élet szép.  Csoda vagy. A jelenléted gyógyít.  Hogyha szívedből beszélsz, és a szívedből cselekszel, akkor megmozdul a Föld, megrezegnek a hegyek. Megindul a változás, utat tör magának. Lehet, hogy hurrikánszerű energiával söpri ki azt,  ami oda nem kell. Azt a sok mindent, amit berögzítettél, hogy igazodj ennek a világnak a valóságához, mert azt hitted csak akkor fognak szeretni. De ez nem igaz. Akkor vagy szerethető igazán, ha önmagad vagy. Ha mondod és mondod és mondod, újra és újra, ami a szívedből előtör. Amikor oda fordítod a nap felé az arcod és érzed,  ahogy simogat a nap, érzed amint átölel a szellő, érzed,  hogy a Teremtő a kezében tart. Tudod belül a szívedben, erre születtél, ezért vagy itt.

Ne hasonlítsd magad másokhoz! Nézz rá most: hasonlítod-e magad másokhoz? Kihez? Kikhez? 

Így hát most arra biztatlak, soha semmilyen körülmények között se hasonlítsd magad senkihez! Bármi legyen is a hivatásod, maradj középen az egyensúlyodban.  Ne figyeld azt, hogy mit csinálnak a többiek, csak menj előre megállíthatatlanul. Repülj és szárnyalj, teremts, alkoss! Akik Hozzád érkeznek, öleld át a szereteteddel! Add át nekik az Isten üzenetét: képes vagy bármire, ami a szívedben van!  A kérdés csupán annyi, választod-e ezt most? 

Ha a válaszod igazi igen, érzed, ahogy a sejtjeid táncra perdültek és a hála, az öröm könnyei megindulnak.  Akkor minden rendben van. Akkor megérkeztél. Megérted azt a pillanatot, amiről minden egyes pillanatnak szólnia kell, hogy szeretve vagy az Isten által, hogy isteni szikra vagy.

Isteni szikra vagy. Egy csoda vagy. Menj tovább az isteni úton hálával és örömmel a szívedben! Csak menj megállíthatatlanul, rendületlenül, csak menj!

Szeretettel

error

Kövesd az írásaimat és oszd meg őket, ha tetszett!