Ha nem a Tiéd, nem vágysz rá igazán…

“Ha még nem a tiéd, nem vágysz rá igazán.
Mindened megvan, amire igazán vágysz.
És ez az életedben lévő szarra is igaz.
Mi az, amit imádsz abban, hogy azok az energiák, emberek és szituációk, amik nem hozzájárulások, még mindig felbukkannak az életedben?
Ha letisztul, hogy mit IMÁDSZ az összes szarságban, elkezdhetsz egy másik választást meghozni. Ez az éberség szabaddá fog tenni…és aztán eljuthatsz a többi dologhoz, például ahhoz, hogy ránézel, mi az, amit igazából szeretnél létrehozni?!” Dain Heer

Szeretem Dain tömör, ámde velős összegzését erről a témáról. Ez valóban így van. Még akkor is, amikor első olvasásra azt gondolod: ez egy hülyeség.

Működésünk 10% tudatos, a „maradék” 90%, tudatalatti.

Van az úgy, hogy nem a tudatos működésben van a kulcs, ezért piszkáljuk annyiszor thétában a tudatalatti programokat, hitrendszereket.
Valójában, ha hiszed, ha nem, de amikor bele engeded magad ennek a kérdésnek a teljes mélységébe, pontosan meg tudod fogalmazni mi az, amit imádsz a szarságban?

Rengetegszer tapasztalom, hallom, hogy persze, változtatni szeretnék, persze sok pénzt szeretnék, persze szeretnék új kapcsolatot, persze szeretnék meggyógyulni… ám érzékelésben, ezeknek a perszéknek mindegyike egy nagy nem.
Addig kell kérdezgetned magadtól, hogy mire jó ez nekem, amíg meg nem érkezik a válasz. Minden beragadt helyzetre, ha kell ezerszer tedd fel a kérdést, hogy mit szeretek ebben a szarságban? Addig kérdezd magad, amíg meg nem jelenik a válasz.
Az egó nem fogja hagyni lehet, de Te csak kérdezd, és kérdezd: mit szeretek ebben a szarságban? (Szarság alatt a kialakult helyzetet értem, ami most nehéz).

A válaszok sokkal egyszerűbbek általában, mint gondolnád.

A válaszok jó része az ősöktől örökölt genetikai programok sorozata, a kollektív tudati szenvedéscsomag, régi eskük, fogadalmak.
De amíg nem vagy hajlandó ránézni erre igazán, addig nem választasz igazán. Addig csak becsapod magad, csalódsz a tanult technikákban, magadban, másokban, és semmi sem fog történni. Jobban mondva fog, még nagyobb szart építesz.
Szóval, nézz rá a mostani választásaidra!
Választom-e valójában vagy csak mondom, energia nélkül, valódi választás nélkül, hogy igen?

És kérlek, kérlek, kérlek, légy őszinte magaddal!

Ennél a pontnál ez a kulcs, hogy mersz-e őszinte lenni magaddal igazán?
És semmi baj, ha az esik le az égből, hogy nem, nem is szeretném, nem is igaz, hogy választottam. A lényeg, hogy végre leesett.
Az emberek nagyobb része sajnos nem tudja mit szeretne igazán. Sokszor a manifesztációs listákra is olyan dolgok kerülnek, amiket a kollektív mező hoz, amit mások szeretnének, és na jó lesz az nekem is. Miért ne lehetne nagyobb házam, új autóm, másik állásom stb? De ha valóban nem is erre vágysz?
Arra nézz rá őszintén, Te mit szeretnél?!

A spiri világ tele van csapdákkal. Olyan sokan hiszik azt, hogy valóban tesznek magukért, miközben csak úgy tesznek mintha… Tanfolyamokra járnak, tanulnak, meditálnak, terápiáznak stb…
Olyan sokszor hallom, hogy évek óta dolgozom magamon. Ok, de nem mindegy mi a szándék?!
A szándéknál, a tiszta szándéknál kezdődik minden!
Mi a Te szándékod?
És ha ez megvan, akkor hajlandó vagy-e valóban tenni érte? Nem lesz kényelmes az eleje, nagyon nem! Munkás lehet, mozgalmas, változásokkal teli, kontrollálhatatlan, megfoghatatlan. De a vége a folyamatnak, definiálhatatlan energiája a szabadságnak, az örömnek.
Ránéznél innen nézve kérlek?

Ha nincs meg, amit szeretnél, akkor nem is szeretnéd igazán…

Szeretettel,

Helga

error

Kövesd az írásaimat és oszd meg őket, ha tetszett!